Ledige Stillinger

Gravemaskinførere

Vi er på utkikk etter erfarene gravemaskinførere. Egenskaper vi vektlegger er fleksibilitet, gode samarbeidsevner, pålitelighet og stå-på vilje. Vi kan tilby en aktiv hverdag, med høyt tempo og utfordrende arbeidsoppgaver. Fast ansettelse etter endt prøvetid.

 

Grunnarbeider – gjerne med VA erfaring.

Vi er også på utkikk etter grunnarbeider. ADK bevis er ønskelig, men erfaring kan veie opp for dette. Vi søker etter deg som er glad i å ta i et tak, har gode samarbeidsevner og som ser løsninger. Vi kan tilby en aktiv hverdag med høyt tempo og utfordrende arbeidsoppgaver. Fast ansettelse etter endt prøvetid.

 

Lastebilsjåfør - tippbil

Vi har også behov for en lastebilsjåfør til en av våre tippbiler. Vi søker etter en selvstendig og ansvarlig lastebilsjåfør, med gode samarbeidsevner og stå-på vilje. Engasjementet er i utgangspunktet ut sesongen 2021.

 

Prosjektleder

Vi er også på utkikk etter en prosjektleder. Se utfyllende annonse på finn:  https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=212183543

  • Hovdmoveien 3
    2450 Rena
  • 62 44 70 70
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Våre Åpningstider:

Man - Tor   08:00 - 15:30
Fredag        08:00 - 14:00

 

© Copyright 2018 John Galten AS
Levert av Rena Media DA